Inspiration til teambuilding aktiviteter? Så læs med her

Mangler du inspiration og forslag til teambuilding aktiviteter? Og vil du gerne give dit selskab en sjov og festlig oplevelse? Hos Ballfun arrangerer vi hyggelige arrangementer med bumper balls, hvor alle kan være med. Bumper balls har fokus på det humoristiske og fællesskabet, og uanset om du er en mester på en fodboldbane eller måske ikke har nogen erfaring med fodbold, kan vi godt garantere, at det bliver en sjov oplevelse. Kort fortalt er Ballfun din leverandør af teambuilding aktiviteter, der får smilene og grinene frem hos alle, der deltager.

Bumper Balls: Sådan foregår det – Teambuilding aktiviteter


Bumper Balls er er en alternativ form for fodbold, hvor dit selskab inddeles i to hold, der dyster mod hinanden. Hver deltager iklædes en stor oppustelig plastikbold, som begrænser bevægelsesfriheden – sjovt for både dig selv og dine modstandere. Ballfun kan både foregå på et grønt udendørsområde eller indenfor i en idrætshal (lokationen aftaler I med os, når I booker arrangementet hos Ballfun.

Vi har flere års erfaring med at planlægge og eksekvere denne type arrangementer, så du kan være sikker på en professionel oplevelse, hvor alt går efter planen.

Teambuilding aktiviteter – Firmafest aktiviteter

Ballfun kan være et festligt indslag til en lang række forskellige arrangementer. Vi har blandt andet hjulpet med teambuilding aktiviteter til:

  • Firmafester
  • Fødselsdage
  • Polterabend
  • Studentergilder
  • Og meget mere!

Vi tilbyder to forskellige løsninger med både musik, instruktør og sodavand. Du kan læse mere om vores pakker her. Alt efter hvilket type arrangement, der er tale om, går vi også gerne i dialog med dig og skaber et skræddersyet event, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt Ballfun for firmafest aktiviteter og meget mere

Teambuilding aktiviteter? Giv kollegaerne, vennerne eller familien en sjov og festlig dag med Ballfun! Ring til os på +45 41 17 17 87 eller udfyld kontaktformularen her på siden.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil et BallFun event online i dag