Bumper ball i København – Vi kører på hele Sjælland

Planlægger du polterabend, firmafest eller en anden festlig begivenhed? Og vil du gerne give dine gæster en oplevelse med masser af sjov og underholdning? Så skal du læse med her! Ballfun har nemlig stor erfaring med at arrangere events med bumper ball i København, Roskilde og resten af Sjælland. Her får I en fed oplevelse med masser af sjov, fart og grin – og så kan alle være med, unge som ældre. Kort fortalt er bumper ball et sikkert hit blandt dine gæster og vil med garanti være en oplevelse, de sent vil glemme.

Hvad kan Ballfun tilbyde? – Bumper ball i København

Hos os kan du forvente et professionelt indslag, hvor alle tidsfrister og aftaler overholdes. Vi er et fleksibelt firma, der kan levere bumper balls i København og på resten af Sjælland til både store og små arrangementer. Derfor kan vi både hjælpe dig, der skal holde en mindre polterabend eller fødselsdagsfest for vennerne, og dig, der er i gang med at planlægge årets firmafest.

Vi går gerne i dialog om et skræddersyet event, hvis der er brug for særlige aftaler osv. Derudover tilbyder vi to attraktive pakkeløsninger, hvor vi sørger for det hele – alt lige fra udstyr og en professionel instruktør til musik og sodavand til hele holdet. Du kan læse mere om vores to pakker her.

Bumper balls i København & Roskilde – Sådan foregår det

Arrangementet kan både afholdes indendørs og udendørs – alt efter vejr og ønsker. Vi kan sagtens være behjælpelige med at finde den rigtige lokation. Det aftaler vi nærmere ved booking. Selve spillet kan bedst beskrives som et alternativ til fodbold, hvor begge hold iklædes store oppustelige plastikbolde, der udfordrer balance og motorik – til sjov for både dig selv og dine medspillere.

Bumper ball i København, Roskilde eller et helt tredje sted? Så er underholdningen helt sikkert hjemme! Giv os et kald på +45 41 17 17 87 eller skriv til os via formularen her på siden.

Vi glæder os til at give dig og dine gæster en fed oplevelse!

Bestil et BallFun event online i dag