Bumper ball i Århus og resten af Jylland

Skal du holde en fest? Planlægger du årets firmafest? Eller vil du bare gerne give dig selv og dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? Uanset hvad anledningen er, kan vi hos Ballfun hjælpe dig! Vi har nemlig flere års erfaring med bumper ball i Århus og resten af Jylland, hvor du kan være sikker på et professionelt udført event, der samtidig er super sjovt for alle deltagere. Vi klarer det hele for dig, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at samle vennerne, kollagerne eller familien – vi lover, at det bliver en oplevelse med masser af smil og grin.

Hvis du er på udkig efter bumper ball i Århus – eller bumper ball et andet sted i Jylland – er du meget velkommen til at ringe til os på +45 41 17 17 87. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og sammensætte det perfekte arrangement til dig og dine gæster.

Hvad kan Funball tilbyde – Bumper ball Århus & Jylland

Vi gør altid en stor dyd ud at levere et produkt, der lever 100 procent op til dine ønsker og behov. Derfor er du garanteret et gennemført og professionelt arrangement, hvor alle aftaler og tidsfrister overholdes til punkt og prikke. Som udgangspunkt kan vi tilbyde to forskellige løsninger, men vi er naturligvis også klar til at skræddersy en løsning til dig med særlige ønsker. Som et ekstra plus kan vi både sætte udstyret op udenfor og indenfor – vi aftaler lokationen nærmere ved booking.

Fælles for vores to pakkeløsninger er, at vi både søger for bumper balls, instruktør, musik, sodavand og gruppefoto. Du kan læse mere om vores pakkeløsninger lige her.

Book bumper ball i hele Jylland – Den sjoveste holdsport i verden

Vil du give dig selv og dit selskab den fedeste oplevelse med grin og fællesskab? Så book bumper ball i Århus eller et hvilket som helst andet sted i Jylland.

Vi glæder os til at høre fra dig på +45 41 17 17 87.

Bestil et BallFun event online i dag