Hvem og hvad er Ballfun?

Hvem er ballfun

Vi har arbejdet indenfor event faget i flere år, og har altid haft drømmen om at starte vores eget projekt, og danne os et bedre billede af hvordan et koncept med bumpers skal sættes op. Derfor valgte vi i 2017, at sætte os ind i projektet, og i dag ejer vi domænet og selskabet Ballfun.dk. Konceptet er for alle aldre og køn, og kan bookes i alle hjørner af Jylland samt Fyn. Vores erfaringer gør os i stand til, at planlægge både små og store arrangementer og udføre større skræddersyede events til f.eks. Polterabends, blå-mandag, fødselsdage og meget mere Er du til sjov og ballade, er det Ballfun du skal booke.

Ballfun – beskrivelse

Aktiviteten hedder Ballfun, og er en alternativ form for foldbold, hvor I inddeles i to hold og dyster mod hinanden, alle iklædt en stor, oppustelig plastikbold. BallFun foregår på et grønt område eller i en indendørshal som I aftaler med BallFun, når I booker arrangementet. Ekstra fedt ved Ballfun er, at alle kan være med, uanset om du er ”vennernes Ronaldo” eller fuldstændig uden foldboldskills, så har du en chance.

Tilfredshed og ansvar

BallFun stræber efter kundens tilfredshed, og sørger for at kunden forlader arrangementet med et mindeværdigt øjeblik for livet. Det eneste kunden skal, er at møde op, more sig og give den maks gas. Ballfun ligger vægt på, at kundens tidsramme bliver overholdt. Når kunden når frem til den aftalte lokation, vil BallFuns bedste uddannet instruktør stå klar med alt udstyr for give jer den fedeste event.

Miljøvenlige bumpers

Ballfun har store ambitioner om ikke at stride imod love og regler indenfor EU-direktionens sikkerhedskrav til Bumpers. Alle materialer som benyttes af BallFun, er danskdesignet samt CE-Certificeret. Alle produkter som kunderne benytter, er produceret i materialet Thermo-Plastic (TPU), som er slidstærk plastik uden phthalater, hvilket er miljøvenligt.

Bestil et BallFun event online i dag