Bumper ball på Fyn – Sjov for alle!

Skal der lidt fart over feltet til din næste fest? Hos Ballfun har vi flere års erfaring med at planlægge og afholde sjove og festlige events med bumper ball på hele Fyn. Med et arrangement hos os er hele selskabet sikret en dag med en masse grin og fællesskab, og så er det en behagelig oplevelse, hvor alle uanset sportsligt niveau kan være med. Vi kan hjælpe med både store og små arrangementer, så uanset om du skal holde polterabend, familiefest eller firmafest, står vi klar til at hjælpe. Med andre ord: Skal dit næste event have et festligt pift? Så er det os, du skal tage kontakt til!

Hvad er Ballfun? Bumper ball på hele Fyn

Ballfun kan bedst beskrive som et alternativt fodboldspil med det sjove twist, at alle bliver iklædt en stor oppustelig plastikbold, der udfordrer motorikken og bevægelsesfriheden på banen. Arrangementet kan både foregå indendørs og udendørs, og uanset om du er en haj på en fodboldbane eller er helt ny, så er der plads til alle – uanset alder, køn og færdigheder med en bold. Det er kun for sjov!

Som et ekstra plus har vi gjort umage for at efterkomme alle reglementer og sikkerhedskrav fra EU Direktionen. Alle materialer, vi bruger hos Ballfun, er danskdesignede og CE-certificerede. Derudover er vores bumpers produceret i miljørigtigt plast uden kemi.

Bumper ball Odense & Fyn – Du finder den rigtige løsning hos os

Alle events og fester er forskellige. Derfor kan vi også skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Måske skal vi spille noget bestemt musik, mens I spiller bumper ball? Eller måske ønsker i en løsning, hvor I kan more jer med spillet i længere tid?

Vi har også to attraktive løsninger, hvor vi sørger for det hele – selvfølgelig til en super god pris. Dem kan du læse mere om her. Ellers er det bare tilbage og give os et kald på +45 41 17 17 87. Vi kører ud med bumper ball i Odense og hele Fyn.

Bestil et BallFun event online i dag